Met de meerlagige EFI-technologie met witte inkt kunnen gebruikers voelbare structuren maken met elk gewenst ontwerp of patroon in muurdecoraties. Het bovenstaande voorbeeld, afgedrukt op Gold Flash van DreamScape, is een tweelagige afdruk met witte inkt.

De zwarte vormen worden op de onderste laag afgedrukt als basis voor de structuur. CMYK en witte steunkleuren worden op de bovenste laag afgedrukt, waarmee een tweede laag zwarte inkt aan de vormen wordt toegevoegd. Het resultaat is een reliëfpatroon. De lichte, neutrale grijstinten in de illustratie zorgen voor een matte afwerking op het glanzende goudkleurige oppervlak.

Structuur kan ook onder de witte vormen worden toegevoegd door een bestand met alleen de witte elementen te maken en deze zwart te kleuren. Dit bestand wordt op de onderste laag afgedrukt. CMYK en wit worden op de bovenste laag afgedrukt om de afdruk te voltooien.

Als u de hoogte van de structuur in een van de voorbeelden wilt vergroten, drukt u twee of meer lagen af met het bestand met de zwarte structuur.

Ga naar onze pagina met hulpbronnen Toepassingen die IMPONEREN! om een video te bekijken over het maken van afbeeldingen met structuur door middel van de meerlagige EFI-technologie met witte inkt. Hier vindt u bovendien nog veel meer trainingsvideo’s over geavanceerde toepassingen, datasheets met toepassingstechnieken en onze Ultieme handleiding voor witte, doorzichtige en meerlagige toepassingen.

Leave a Reply