Dual Day/Night backlits — verander het gewone in iets buitengewoons!
– Stacy Keenan, Graphics Applications Specialist, EFI

Voor echt dramatische afbeeldingen met backlit kunt u via de meerlagige EFI-technologie met witte inkt veranderen hoe een afbeelding eruitziet en de afbeelding verbeteren wanneer de achtergrondverlichting wordt ingeschakeld. Combineer de afdruktechniek met een dynamische, programmeerbare lichtbak om bijzondere, geanimeerde afbeeldingen te maken.

Bekijk de onderstaande video (alleen Engels) om een grote, dubbele dag/nacht-afdruk te zien die wordt tentoongesteld in het EFI Global Inkjet Innovation Center in Londonderry, NH. Het mooie berggezicht is afgedrukt op textiel voor backlit en geïnstalleerd in een Vivalyte-lichtbak.

[vivalyteaurora.mp4]

Voor het creëren van dit effect zijn twee afzonderlijke bestanden vereist voor de dubbele backlitafbeelding voor dag/nacht. Het uiteindelijke beeld is een afdruk in drie lagen: afbeelding in kleur, witte flood, afbeelding in kleur.

Het voorste beeld is zichtbaar wanneer de lichtbak is uitgeschakeld. De witte flood verbergt het achterste beeld. Als de lichtbak wordt ingeschakeld, wordt het achterste beeld verlicht, en het effect is nu zichtbaar.

Voor onze demo maakte Vivalyte een aangepast script voor het afwisselend verlichten van het raster van programmeerbare, witte led’s in de lichtbak. Als de lichtbak wordt ingeschakeld, worden de kleuren van de achterste afbeelding zichtbaar, wat een realistisch noorderlichteffect creëert, zoals te zien is op de video.

Ontdek meer door onze YouTube-video te bekijken over het maken van een dubbele dag/nacht-afbeelding met de meerlagige EFI-technologie met witte inkt.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Contact me

Leave a Reply