Dynamische raamstickers creëren met witte en transparante inkten

– Stacy Keenan, Graphics Applications Specialist, EFI

Het gebruik van witte en transparante inkten kan elk ontwerp veranderen in een verbluffende, opvallende display. We voorzagen bijvoorbeeld de glazen deuren en ramen van vloer tot plafond van alle vergaderruimten in ons nieuwe EFI Center for Innovation van gedrukte folie.

EFI™-klant 4Walls Media Group ontwierp de raamstickers met witte inkt voor opaciteit en ruim opgezette patronen, en gebruikte vervolgens transparante inkt op andere delen om doorzichtige gebieden te maken binnen de matglazen kleur. 4Walls drukte de illustratie vervolgens af op LINTEC-raamfolie met hun hybride VUTEk® H2000 Pro-flatbed-/rollenprinter. Het afgewerkte grafische effect biedt zowel privacy voor vergaderingen binnen de vergaderruimten als zichtbaarheid van beweging van buitenaf. De ruimten zijn uitgerust met bijpassende stoelen en gedrukte muurdecoraties om het kleurrijke ontwerpconcept af te maken.

Bekijk de YouTube-video van de installatie van de raamstickers die zijn afgedrukt op LINTEC-materialen (alleen in het Engels).

De hybride printers EFI VUTEk H2000 Pro en VUTEk GS2000LX Pro en GS3250LX Pro met UltraDrop-technologie zijn uitgerust met de mogelijkheid voor meerlagig afdrukken. U kunt kiezen voor twee kanalen met witte inkt, of één transparant kanaal en één wit kanaal. U kunt elk van deze printers gebruiken om dergelijke privacy- of dynamische raamstickers te maken, en nog veel meer.

Wees creatief

  • Gebruik kleur, wit en transparant om het gewone te veranderen in iets buitengewoons!
  • De mogelijkheid voor meer lagen biedt zicht in twee richtingen (kleur/wit/kleur)
  • Er is een enorme variëteit aan substraten die geschikt zijn voor glas- en muurdecoratie
  • Selecteer een metallic of gekleurd substraat om de uiteindelijke print verder te verfraaien
  • Download ons “Ideeënboek voor het printen van lagen in witte en transparante inkt” voor meer inspiratie!

Gebruik uw fantasie. Experimenteer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Leave a Reply