Structuren afdrukken: voel het verschil!

Wist u dat u een afdruk kunt maken die aanvoelt alsof hij op hout was gedrukt?  Of een tactiele canvastextuur kunt toevoegen aan een afbeelding, op welk materiaal ook?  Deze toepassingen met structuren kunnen worden gemaakt met behulp van de meerlagige printtechnologie van EFI™ die beschikbaar is op VUTEk® supergroot formaat hybride en rollen-printers met witte en/of transparante inkt.

Bekijk onze instructievideo over het maken van een afbeelding met zichtbare textuur op starre of flexibele substraten. De afbeelding met textuur in de video is gemaakt met behulp van twee afbeeldingen met een witte flood in het midden. Het afgewerkte bestand met drie lagen wordt in één keer afgedrukt. Met deze techniek kunt u texturen van duurder materiaal, zoals koolstofvezel, op goedkopere substraten aanmaken.

Structuren afdrukken is een veelbelovende techniek die altijd opvalt. Probeer ze en merk hoe sterk het beeld verbetert!

Merk het verschil. In ons Ideeënboek voor het printen van lagen in witte en transparante inkt leest u hoe u witte en transparante inkt in lagen kunt aanbrengen voor allerlei andere geweldige en creatieve ideeën.

Er zijn nog meer manieren om uw bedrijf te onderscheiden met hoogwaardige toepassingen met een hoge marge. Haal ons eBook Zes manieren om uw aanbod uit te breiden met inkt, substraten, coatings en fantasie op. In dit eBook staan zes coole digitale inktdruktechnieken die u tal van nieuwe winstgevende mogelijkheden bieden en zo niet alleen uw printbedrijf een goede start geven, maar ook uw resultaten kunnen versnellen.

 

 

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Leave a Reply