Of beter gezegd: waarom het u helpt om te besparen op tijd, kosten en mankracht.

 

Stel dat u uw zoektocht naar een supergrootformaat rol-naar-rol printer hebt verfijnd tot enkele interessante modellen die de door uw klanten vereiste beeldkwaliteit compromisloos kunnen produceren op de productieniveaus die u nodig hebt, en u niet elke maand op kosten jagen. Wat nu? Veel fabrikanten bieden troeven met toegevoegde waarde die veel meer in hun mars hebben dan u op het eerste gezicht zou denken.

 

Het zit hem in de details

Laten we bijvoorbeeld een kijkje nemen naar inline snijden en slitten in plaats van offline. Met inline snijden/slitten hebt u geen extra snij-/afwerkmachine nodig. Uw CFO zal u dan ook dankbaar zijn dat u het wat rustiger aan doet op het gebied van CAPEX-uitgaven. De integratie betekent ook dat u minder vloerruimte nodig hebt om alle output van uw nieuwe aanwinst af te werken of dat u vloerruimte vrijmaakt door te kunnen afstappen van het gebruik van een snijstation. En u hoeft geen extra mankracht in te zetten voor snijden of slitten. Eén operator is alles wat u nodig hebt voor het printen en snijden.

 

Met één platform met inline snijvoorzieningen en instelbare slitvoorzieningen kunt u de printoppervlakte op elke rol maximaal benutten met randloos printen. Het is simpel: de slitvoorzieningen instellen waar op de rol ze nodig zijn, snijden en klaar. Voordeel? Minder mediaverspilling, meer productie-efficiëntie en een proces dat uitblinkt in eenvoud.

 

Een handigheidje is de ID Backprint-optie, waardoor de operator kant-en-klare mediarollen krijgt. De optie is een handig apparaatje dat bestandsinformatie print op de achterkant van de media, waardoor de voltooide job gemakkelijker te identificeren is voor verpakkings-, verzendings- en installatiedoeleinden. De geprinte gegevens zijn inclusief bestands-ID, printdatum en -tijd, printmodus en exemplaarnummer, om maar enkele voorbeelden te noemen. De optie levert tijdswinst op tijdens de installatie van de geprinte job, maakt handmatig etiketteren of markeren overbodig en helpt om verzendingsfouten te voorkomen. Super!

 

Bekijk dit filmpje om te zien wat László Bárán, CEO van Béflex, Boedapest, Hongarije, vindt van de opties met toegevoegde waarde op zijn VUTEk 5r supergrootformaat rol-naar-rol printer.

Leave a Reply