De 5 belangrijkste redenen waarom u er goed aan doet om meerdere grootformaat machines te vervangen door één supergrootformaat rol-naar-rol productieprinter.

Als u werkt met meerdere grootformaat rol-naar-rol printers die qua bezettingsgraad op volle capaciteit zitten, of als u op zoek bent naar nieuwe manieren om te groeien, is het tijd om een kijkje te nemen naar een supergrootformaat rol-naar-rol productieprinter. Ziehier 5 redenen waarom:

  1. Maximaliseer uw capaciteit. Eén supergrootformaat rol-naar-rol productieprinter kan hogere volumes printen dan drie printers met een kleiner formaat.
  2. Maximaliseer uw uptime. Als u met drie grootformaat machines tegelijk werkt, betekent dat waarschijnlijk dat u tot wel drie keer zo veel downtime hebt die samenhangt met het laden van media, het reinigen van printkoppen en het bijvullen van inkt.
  3. Maximale inzetbaarheid. Uw maximale rolbreedte is beperkt tot uw maximale printbreedte. Met andere woorden: stel dat u een printer van 1,6 meter hebt, dan kunt u alleen printen op rollen tot 152 cm. Niet zo met printers van 3 en 5 meter breed: die stellen u in staat om rollen op volle breedte of meerdere rollen van 152 cm tegelijk te gebruiken.
  4. Veelzijdige opties voor maximalisatie. Haal voordeel uit wit printen met een ruime keuze aan modi voor wit printen plus nog veel meer opties met toegevoegde waarde om backlit signs met hoge densiteit, mesh, textiel, behang en tal van andere toepassingen te produceren.
  5. Maximaliseer uw meerwaarde voor klanten. Voldoe aan de behoeften van uw klanten met een van de supergrootformaat rol-naar-rol productieprinters van EFI™. Ze bieden u de prestaties op het gebied van snelheid en kwaliteit, efficiëntiewinsten en mogelijkheden die u nodig hebt om uw meerwaarde voor klanten te maximaliseren.

Neem een kijkje naar de rol-naar-rol LED-printers EFI VUTEk® 3r en VUTEk 5r. Ontdek waarom dat printerportfolio een van de technisch meest geavanceerde op de markt is. Download vervolgens ons ebook met snelle tips. Het begeleidt u bij het selectieproces om de supergrootformaat rol-naar-rol printer te vinden die het best past bij uw activiteiten. Download tegelijkertijd ook ons werkblad over kwaliteits-/printmodi voor het bijhouden van printtijden en productiviteit bij het produceren van testbestanden met printers van diverse fabrikanten.

Leave a Reply