Ziehier een checklist om die boomende markt snel te betreden.

Het is tijd om ernstig te overwegen soft signage op te nemen in uw digitale printaanbod.

Waarom? Omdat soft signage naar verwachting tot 2018 een jaarlijks groeipercentage van 8% zal laten optekenen, aldus IT Strategies. Behoefte aan een duidelijk beeld van de markt voor soft signage? Download ons GRATIS ebook Soft signage: De Markt. De kansen.

Maar hoe weet u zeker of soft signage geschikt is voor uw bedrijf?

Sta even stil bij het volgende: Als u momenteel textielproducten produceert, welke technologie/apparatuur gebruikt u? En is die rendabel? Misschien besteedt u textiel momenteel uit. Zo ja, hoeveel, en is het zinvol om het allemaal in eigen huis te halen? Met andere woorden: verdient u momenteel geld aan die jobs? Als uw antwoord “nee” is of “niet zoveel als ik zou willen”, is het tijd om te kijken naar de optie om uw activiteiten uit te breiden met printmogelijkheden voor soft signage.

Om de markt voor soft signage te betreden zonder het risico harde klappen te krijgen, hebt u een checklist nodig:

  • Klanten
  • Vereisten en verbruiksartikelen
  • Printapparatuur
  • Afwerkapparatuur
  • Wat hulp van mensen die u vertrouwt!

Wat helpt, is dat u volledig inzicht hebt in alle vereiste apparatuur en processen die worden gebruikt bij het produceren van textielproducten. Soft signage is immers iets anders dan wat u gewend bent in uw bestaande digitale printactiviteiten. Software, printer, direct versus via transfer printen, fixeren, snijden/afwerken/naaien, verbruiksartikelen, textiel, kennis! Een hele waslijst!

Zelfs voor het meest ervaren digitale printbedrijf kan het uitbreiden van de activiteiten met printmogelijkheden voor soft signage afschrikken. Geen nood. We hebben een ebook om u gerust te stellen!

EFI heeft een gratis ebook gecreëerd dat u helpt om alles te bekijken en af te vinken wat u nodig hebt om de boomende markt voor soft signage te betreden.

Wilt u antwoorden op vragen over het aanbieden van soft signage, download dan ons gratis ebook Een slimme checklist voor het opnemen van soft signage in uw digitale printaanbod.

Staat het betreden van de markt voor soft signage op uw verlanglijstje, neem dan een kijkje naar de EFI™ VUTEk® FabriVU digitale textielprinters. Ze kunnen uw bedrijf voordeel laten halen uit beelden van hoge kwaliteit, echte productiesnelheden en indrukwekkende winstmarges. Aarzel niet om voor meer informatie een bericht achter te laten of contact met ons op te nemen via +32 2 7499422.

Leave a Reply